Acasă Local Marin Condescu a ajuns în faţa magistraţilor Curţii de Apel Craiova

Marin Condescu a ajuns în faţa magistraţilor Curţii de Apel Craiova

-

Şeful Clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a ajuns în urmă cu câteva minute la Curtea de Apel din Craiova, unde se va judeca recursul procurorilor gorjeni care vor arestarea preventivă a liderului de sindicat. În faţa instanţei se va afla şi Viorel Temelescu, de asemenea, anchetat în dosarul de spălare de bani, delapidare şi înşelăciune. Tribunalul Gorj a respins săptămâna trecută solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, privind emiterea de mandate de arestare preventivă pe 29 de zile atât pentru Marin Condescu, cât şi pentru Viorel Temelescu. Procurorul de caz, Gheorghe Emil Moţa, a arătat în referatul cu propunerile de arestare preventivă că Marin Condescu a intervenit în faza de urmărire penală pe lângă diferite persoane cu funcţii în diferite instituţii ale statului pentru a scăpa de problemele penale.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...