Acasă Local Neatenţia la volan l-a băgat la Terapie Intensivă

Neatenţia la volan l-a băgat la Terapie Intensivă

-

Un bărbat de 57 de ani, din comuna doljeană Almăj, a ajuns sâmbătă în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, după ce a fost victima propriei neglijențe, în timp ce se afla în trafic. La volanul unui autoturism Opel, Ion Petcu a pătruns pe Drumul European 70, dintr-un drum județean fără să respecte indicatorul stop și a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan, condus de Ionuț Neagoe, de 22 de ani, din Filiași, care se deplasa regulamentar spre respectiva localitate. În urma impactului, doar Ion Petcu a avut de suferit, fiind nevoie de echipajul de Descarcerare pentru a fi scos din mașina avariată. Bărbatul, care era conștient când a ajuns la Urgență, stabil hemodinamic și respirator, a fost ținut o perioadă în aria de resuscitare, iar apoi internat în Secția de terapie intensivă, pentru Ortopedie, având în vedere că suferise o fractură de bazin și fracturi la nivelul coloanei lombare. În cazul acestui accident, polițiștii au stabilit vinovăția victimei, urmând să întocmească pe numele lui Ion Petcu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...

Director executiv nou la DSP Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj va fi condusă în perioada următoare de Carmen Ivanov, directorul adjunct. La conducerea DSP Gorj s-a aflat până miercuri Violeta Mogoș, care a asigurat interimatul după plecarea lui Marius Boeriu.