17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal Olt: Două accidente rutiere la Văleni şi Slătioara soldate cu patru răniţi

Olt: Două accidente rutiere la Văleni şi Slătioara soldate cu patru răniţi

Două accidente rutiere s-au petrecut în localităţile Văleni şi Slătioara din judeţul Olt, patru persoane fiind rănite, informează ISU Olt într-un comunicat.

Pompierii SMURD din cadrul Gărzii Stoenești  au intervenit aseară, în jurul orei 19.00, în comuna Văleni, la un accident rutier în urma căruia două persoane au necesitat îngrijiri medicale de urgență. În sprijinul paramedicilor SMURD a venit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.  

Pompierii SMURD au acordat prim ajutor pasagerului de pe scaunul din dreapta-față, Nicușor M., de 31 de ani, găsit în interiorul mașinii, cu fractură deschisă la cotul drept, plagă deschisă de circa 8 cm la nivelul capului, dureri  și excoriații la membrul superior drept și parestezii la membrele superioare. Pacientul a fost transportat la CPU Caracal.

Șoferul autoturismului, Iulian M., de 35 de ani, a fost preluat de cadrele medicale, conștient, prezentând traumatism cranio-cerebral deschis și traumatism cervical. Acesta a fost transportat la spitalul Slatina.

Apoi, în această dimineață, în jurul orei 03.00, un apel primit de dispeceratul integrat ISU-SJA, anunța că pe DN 65/E 574, în localitatea Slătioara, un autoturism înmatriculat în Vâlcea, s-a răsturnat în afara părții carosabile, două persoane fiind blocate în autoturismul avariat.  

La fața locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor și descarcerare din cadrul SMURD Slatina și două ambulanțe de la SJA. Cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei pentru descarcerare, militarii au reușit să scoată cele două victime din autoturism și să le echipajelor medicale.

Șoferul autovehiculului, Cosmin R., de 24 de ani, cu domiciliul în Drăgășani-Vâlcea, a fost preluat, inconștient, cu traumatism cranio-facial și multiple plăgi și excoriații la nivelul feței și mâinilor și transportat la UPU Slatina. Pasagera de pe scaunul din dreapta-față, Mădălina D., de  24 de ani, din Slatina, a fost transportată tot la spitalul din Slatina, conștientă, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng, plagă și excoriații multiple la membrele inferioare.     

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS