15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Un poliţist în stare de ebrietate s-a răsturnat cu maşina de serviciu

Mehedinţi: Un poliţist în stare de ebrietate s-a răsturnat cu maşina de serviciu

Gheorghe Bulată, șeful de post de la Poliția din Dârvari (Mehedinţi), s-a urcat în stare de ebrietate la volanul  Loganului de serviciu, iar în timp ce se deplasa  pe raza comunei Cujmir, înspre Drobeta Turnu Severin, din cauza vitezei excesive  maşina a ieșit de pe carosabil, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de la IPJ Mehedinţi, precum şi şeful Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

„Vorbim despre un accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional 56 A, în localitatea Cujmir, pe fondul vitezei excesive conducătorul auto a pierdut controlul volanului iar mașina a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Este vroba de un poliţist, a fost testat cu aparatul alcooltest şi a fost condus la Serviciul de Ambulanţă pentru a recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.Se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În funcţie de rezultatul probelor poliţistul riscă fie o amendă contravenţională şi reţinerea permisului pentru o perioadă de 90 de zile, fie dosar penal pentru conducerea unui autovehicul având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, a precizat Claudiu Bebec de la Serviciul Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

Gheorghe Bulată nu este la primul incident, acesta fiind protagonistul unui alt alt accident de circulaţie petrecut cu ceva timp în urmă pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

În urmă cu două zile, pe acelaşi drum naţional, s-a răsturnat un alt Logan de poliţie, cu doi agenți în interior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS