15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeancă reţinută pentru înşelăciuni comise prin metoda "accidentul"

Doljeancă reţinută pentru înşelăciuni comise prin metoda „accidentul”

Georgiana Badea, o doljeancă, în vârstă de 20 de ani, din comuna Murgaşi, a fost reţinută pentru înşelăciuni comise prin metoda „accidentul”, informează IPJ Dolj într-un comunicat.

Vineri, lucrători ai Secţiei de Polliţie Rurală Nr. 1 Craiova au fost sesizaţi de Alexandru Cotoşman, 56 ani, din Işalniţa cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, a fost contactat telefonic pe telefonul fix de către o persoană ce s-a recomandat a fi avocat şi care l-a informat telefonic că fiul săua avut un accident rutier în Franţa, accidentând două persoane şi solicitând suma de 8.000 lei.

În temeiul sesizării a fost constituită o echipă de poliţişti din cadrul secţiei, care s-a deplasat la locuinţa părţii vătămate şi a organizat prinderea în flagrant a autorilor. Astfel, în jurul orei 16:30, poliţiştii au identificat-o şi prins-o în flagrant pe Georgiana Badea, 20 de ani, din comuna Murgaşi, judeţul Dolj în timp ce primea suma de bani înmânată de partea vătămată.

Prin extinderea cercetărilor poliţiştii au stabilit şi faptul că acesta, în aceeaşi zi, s-a deplasat în comuna Sopot, la locuinţa Gheorhiţei Mitroi, unde, prin aceeaşi metodă, a solicitat suma de 12.000 lei, însă, suma de bani nu a fost ridicată întrucât partea vătămată nu a fost de acord să predea banii solicitaţi, iar la data de 22.09.2013 a primit suma de 1.900 lei de la partea vătămată Ecaterina Pîrliţoiu, prin folosirea aceleiaşi metode.

În cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de Georgiana Bdadea, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, magistraţii emiţând, în cursul zilei de ieri, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS