15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A lovit cu maşina un pieton şi a fugit de la locul accidentului

Dolj: A lovit cu maşina un pieton şi a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 51 de ani, Eracle Z, în timp ce conducea o autoutilitară, aseară, în jurul orei 20.45, pe DJ 551 B, pe raza comunei Ostroveni (Dolj) l-a acroşat cu oglinda retrovizoare pe Mişu S., de 55 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa pe partea carosabilă în acelaşi sens, după care a părăsit locul producerii accidentului. Autorul accidentului a fost depistat ulterior de poliţişti la locuinţa sa din comuna Ostroveni. Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Mişu S.

Victima şi conducătorul autoutilitarei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru victimă şi de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că Eracle Z. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS