15.6 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A intrat cu mașina pe un drum european fără să se asigure şi a ajuns în stare gravă la spital

Dolj: A intrat cu mașina pe un drum european fără să se asigure şi a ajuns în stare gravă la spital

Un doljean, de 57 de ani, din comuna Almăj, a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier produs în această dimineață pe DE 70, în afara localității Almăj, chiar din neglijența lui. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, Ion Petcu, şoferul unui autoturism Opel, a pătruns pe drumul european venind dinspre un drum județean, fără să respecte semnificaţia indicatorului Stop, şi a lovit un autoturism Dacia Logan, condus de Ionuț Neagoe, de 22 de ani, din Filiași,  care se deplasa regulamentar spre Almăj. În urma impactului, doar Ion Petcu a avut de suferit. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea din maşină a acestuia, bărbatul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. În momentul în care a ajuns la spital bărbatul era contșient, iar în urma investigațiilor s-a depistat o fractură de bazin și fracturi la nivelul coloanei lombare, fiind însă stabil hemodinamic și respirator. A rămas în aria de resuscitare pentru mai multe investigații, în funcție de care se va decide unde va fi internat.

Polițiștii ajunși la locul accidentului au stabilit vinovăția bărbatului din Almăj, urmând să întocmească pe numele acestuia dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS