22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovenii, îmbiați cu fel de fel de tipuri de medicină

Craiovenii, îmbiați cu fel de fel de tipuri de medicină

Expoziția organizată în aceste zile în Piaţa „Mihai Viteazul” din Craiova, dedicată medicinei alternative, medicinei complementare şi medicinei energetice, a atras și astăzi zeci de curioși dornici să afle lucrurile care pot înlocui terapiile clasice. Fiecare stand a venit în întâmpinarea posibililor clienți cu fel de fel de produse și terapii, de la geluri naturiste cu aloe vera, despre care se spunea că fac minuni, suplimente alimentare care ajută la sănătatea organismului, tălpici cu magnet și lichid, până la fel de fel de diagnosticări.

Specialiști în medicina energetică, cu studii la Kiev și în Japonia, care susțineau că fac diagnosticări pe iris, pe aură sau pe câmpul energetic, specialiști în medicina tradițională chineză, kinetoterapeuți, cu fel de fel de metode de recuperare medicală, comercianți de brățări holografice și de papuci masaj reflex, care rezolvau diverse probleme medicale, cu toții sunt adunați în aceste zile în Piața „Mihai Viteazul” pentru a-și promova serviciile și produsele care înlocuiesc medicina clasică.

Nu au lipsit nici lansări de carte din domeniul medicinei alternative sau discursurile specialiștilor. De asemenea, în colaborare cu Direcţia de Asistenţă Socială Dolj, este organizată și o tombolă destinată colectării de fonduri pentru ajutorarea unui pacient din Plenița diagnosticat cu obezitate morbidă. Expoziția este deschisă între orele 9.00 și 21.00 și se va încheia mâine seară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS