15 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat din Olt reţinut de poliţiştii craioveni pentru furt calificat şi violare de domiciliu

Bărbat din Olt reţinut de poliţiştii craioveni pentru furt calificat şi violare de domiciliu

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie – Formaţiunea Investigaţii Criminale a fost depistat, ieri, în cartierul Brazda lui Novac din Craiova, Constantin O., 27 ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt care avea asupra sa mai multe bunuri a căror provenienţă nu o putea justifica, informează IPJ Dolj într-un comunicat.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta, cu puţin timp înainte de a fi depistat de poliţiştii craioveni, a sustras bunurile respective dintr-un apartament aparţinând Ceraselei B, din Craiova. Prejudiciul în valoare totală de 3.000 lei, reprezentând bijuterii şi alte bunuri, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat faţă de Constantin O. s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, dispunându-se totodată reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore. Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS