16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Weekend plin pentru ISU "Drobeta"

Mehedinţi: Weekend plin pentru ISU „Drobeta”

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a în acest weekend la 29 de urgenţe medicale, pentru stingerea a trei incendii de vegetaţie uscată şi pentru deblocarea uşii unui apartament, în interiorul căruia se afla o persoană imobilizată care avea nevoie de îngrijiri medicale.

Vineri, în jurul orei 10:00, Detaşamentul de pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit, cu o autospecială cu modul de descarcerare, pe strada Decebal din municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru deblocarea uşii unui apartament, în interiorul căruia se afla, imobilizată, o persoană cu probleme medicale.  

Sâmbătă, în intervalul orar 17:50-22:20, un echipaj de pompieri, cu o autospecială de primă intervenţie din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin, a asigurat măsurile specifice de prevenire a incendiilor, la meciul de fotbal organizat la Stadionul Municipal.    

În zilele de sâmbătă şi duminică, mai multe echipaje de pompieri au intervenit în localităţile Drobeta Turnu Severin, Hotărani şi Hinova, pentru stingerea unor incendii de vegetaţie uscată, care au distrus circa patru hectare de vegetaţie uscată şi mărăciniş, existând pericol de propagare la culturile de viţă-de-vie şi plantaţiile de pomi fructiferi din apropiere. Tot în această perioadă, serviciul SMURD din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a fost solicitat la 29 de urgenţe medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS