16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cinci şoferi au rămas fără permis în urma unei acţiuni care a vizat prevenirea accidentelor cauzate de viteză

Dolj: Cinci şoferi au rămas fără permis în urma unei acţiuni care a vizat prevenirea accidentelor cauzate de viteză

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu agenţi rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova, au excutat ieri, pe DN 55 şi DN 65 din judeţul Dolj, o acţiune în sistem releu, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor cauzate de viteză. Poliţiştii rutieri au constatat 84 de abateri de natură contravenţională pentru care s-au aplicat sancţiuni în valoare totală de 17.000 lei, au aplicat 50 de sancţiuni pentru viteză neregulamentară şi au reţinut în vederea suspendării cinci permise de conducere.

Unul dintre şoferii care au rămas fără permis a fost un craiovean de 22 de ani, care a fost depistat conducând un autoturism, pe Calea Severinului din Bănie, cu viteza de 102 km/h. Tânărul a primit o amendă de 720 lei şi ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul în vederea suspendării pe o perioadă de 90 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS