16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA murit la volanul unei „englezoaice“

A murit la volanul unei „englezoaice“

Un tânăr de 22 de ani din localitatea doljeană Poiana Mare şi-a pierdut viaţa duminică, după ce a intrat pe contrasens cu maşina pe care o conducea şi a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au precizat că, duminică, în jurul orei 12.00, Cătălin Lungu, de 22 de ani, din Poiana Mare, în timp ce conducea o Toyota înmatriculată în Marea Britanie pe DN 55A dinspre Calafat către Bechet, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, unde a lovit în plin un BMW care circula regulamentar din sens opus.
În urma impactului dintre cele două autoturisme, atât Lungu, cât şi şoferul BMW-ului, Florin Sandu, de 28 de ani, din aceeaşi localitate, au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul Municipal Calafat, unde tânărul de 22 de ani a decedat.
Poliţiştii care au făcut cercetările la locul accidentului rutier au stabilit că, probabil, Lungu a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens din cauza vitezei excesive cu care circula.
Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că poliţiştii de la Rutieră continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS