13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a sinucis de ziua ei?

S-a sinucis de ziua ei?

O tânără, de 27 de ani, din Mehedinţi, şi-a pus, probabil, capăt zilelor ieri, în jurul prânzului, aruncându-se în faţa unui tir şi decedând în scurt timp la spital.
Femeia a coborât din maşină şi a luat-o la fugă în faţa unui tir condus regulamentar de un cetăţean din Bulgaria. Tânăra, în stare critică, a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde a şi decedat.
Poliţia Rutieră a deschis o anchetă. Poliţiştii cred că este vorba de o sinucidere.
„În jurul prânzului, pe centura de ocolire a municipiului Drobeta Turnu Severin, a avut loc un accident de circulaţie, prin traversarea străzii prin loc nepermis în care s-a înscris o persoană de sex feminin. Persoana îşi parcase maşina pe partea dreaptă pe carosabil, iar cel mai probabil, cu intenţie, a ajuns în faţa unui tir înmatriculat în Bulgaria, condus regulamentar. Femeia a ajuns la spital în stare critică. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero“, a declarat Claudiu Bebec, inspector principal la IPJ Mehedinţi.
„Am văzut-o coborând din maşină, m-am înscris în depăşirea ei. Din faţă nu venea nici un autoturism, circulam regulamentar. Când am ajuns în dreptul maşinii fetei, aceasta a luat-o la fugă şi a sărit în faţa mea. Am pus frână cred că zeci de metri, dar nu am putut să evit“, a spus şocat şoferul bulgar, care a solicitat firmei la care este angajat alt şofer care să conducă tirul.
Femeia, care ar fi trebuit să îşi serbeze ieri onomastica, se căsătorise în luna iulie, era mama un băieţel care ieri a împlinit opt luni, şi a unei fetiţe de patru ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS