21.6 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Cinci răniţi într-un accident lângă Bobiceşti

Olt: Cinci răniţi într-un accident lângă Bobiceşti

Benone R., de 50 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea aseară un autoturism înmatriculat Anglia, din direcţia Slatina – Balş, pe D.N. 65 – E 574, în afara localităţii Bobiceşti, a pătruns parţial pe sensul opus de circulaţie, unde a lovit în roata stângă spate autoturismul condus de cetăţeanul italian S.R., de 53 ani, din Bologna, Italia, care circula din direcţia Craiova – Slatina. Potrivit unui comunicat al IPJ Olt, în urma acroşării, autoturismul condus de cetăţeanul italian a fost proiectat frontal în autoturismul condus de D. Cosmin, de 25 ani, din municipiul Craiova.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea cetăţeanului italian, S. R.,  transportat la Spitalul oraşului Balş, a pasagerilor în autoturismul condus de acesta, H. Călina, de 28 ani, H. Petru, de 25 ani, ambii din municipiul Caransebeş, transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, minora S.J., de 4 ani, de cetăţenie italiană, transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1 Craiova, precum şi a minorei B.D., de 12 ani, pasageră în autoturismul condus de D. Cosmin, şi a minorului R. A, de 8 ani, pasager în autoturismul condus de R. Benone, ambii din municipiul Craiova, transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge. Traficul rutier a fost îngreunat, desfăşurându-se pe o singură bandă, (Slatina – Craiova), de la producerea accidentului până în jurul orei 23.00. În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS