10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalProduse de contrabandă, ascunse în toaleta autocarului

Produse de contrabandă, ascunse în toaleta autocarului

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj, sprijiniţi de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii Vămii Craiova, au descoperit mărfuri de contrabandă în valoare de aproximativ 180.000 de lei într-un autocar care efectuează curse regulate Craiova-Istanbul şi retur.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unor informaţii obţinute, ofiţerii de la Investigarea Fraudelor au organizat o acţiune pentru combaterea fraudelor vamale.
Oamenii legii au oprit în trafic, imediat după ce intrase în ţară pe la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu, un autocar condus de cetăţeanul turc Akunes Turgut, de 46 de ani, care efectuează curse regulate Craiova-Istanbul şi retur. În urma controlului, poliţiştii doljeni au descoperit ascunse în diverse compartimente ale autocarului, printre care şi vasul toaletei, 700 de pachete de ţigări, 280 de parfumuri, 200 de perechi de pantofi sport care poartă însemnele unor mărci consacrate, precum şi un kilogram de bijuterii din argint. Toate mărfurile, care au o valoare de piaţă de aproximativ 180.000 de lei, au fost confiscate de poliţişti, iar şoferul turc este cercetat pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, faptă care se pedepseşte cu închisoare între doi şi şapte ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS