12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMinor prins conducând un BMW în Craiova

Minor prins conducând un BMW în Craiova

Un minor, de 16 ani, de etnie romă, s-a ales cu dosar penal după ce a fugit de poliţiştii care l-au depistat conducând un BMW pe bulevardul Ştirbei Vodă din municipiul Craiova.
Poliţiştii doljeni au comunicat că, vineri seară, în jurul orei 20.20, un echipaj format din politiști de la Secția 6 și jandarmi a încercat să oprească un autoturism BMW care circula pe bulevardul Știrbei Vodă. Oamenii legii i-au făcut semn şoferului să oprească, însă acesta a accelerat, continându-şi drumul pe bulevardul respectiv. Oamenii legii au plecat în urmărirea şoferului fugar, care a intrat pe strada Dobrogea, după care a condus pe străzile Gorjului, Siretului şi Râului. Poliţiştii au cerut ajutorul colegilor şi împreună cu un echipaj de la Secția 2 au reușit să blocheze BMW-ul pe strada Lalelelor, în zona blocului D7.
Persoana aflată la volanul autoturismului a fost identificată ca fiind Fernando Serdaru, din Craiova, de 16 ani, care nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că pe numele minorului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS