16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCopil rănit grav într-un incendiu

Copil rănit grav într-un incendiu

Un copil, de 12 ani, din comuna doljeană Terpeziţa a fost rănit grav într-un incendiu şi transportat cu un elicopter la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că, sâmbătă, în jurul orei 17.15, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Craiova au fost sesizaţi de către Mihaela Procopciuc, de 39 de ani, din comuna Terpeziţa, despre faptul că fiul său, Iliuţă, de 12 ani, s-a autoincendiat accidental. Din primele cercetări ale poliţiştilor care s-au dus la faţa locului s-a stabilit că băiatul a intrat într-o dependinţă a locuinţei şi a încercat să aprindă focul în sobă. Iliuţă a aruncat în foc motorină dintr-o sticlă, moment în care a fost cuprins de flăcări şi a suferit arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. Minorul a fost transportat în stare gravă, cu ambulanţa, la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a primit primele îngrijiri medicale. Pentru că starea de sănătate a copilului era foarte gravă, medicii craioveni au hotărât să-l trimită la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti cu elicopterul SMURD.
Poliţiştii doljeni au precizat că în continuare se fac cercetări pentru stabilirea cu certitudine a împrejurărilor în care a fost rănit grav copilul de 12 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS