21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn cetăţean turc, prins când transporta marfă de contrabandă de la Craiova spre Istanbul

Un cetăţean turc, prins când transporta marfă de contrabandă de la Craiova spre Istanbul

În noaptea de 30 spre 31 august lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, în colaborare cu lucrători din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova şi Direcţia Regională de Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova, au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea fraudelor vamale, informează IPJ Dolj într-un comunicat.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au oprit în trafic un autocar condus de cetăţeanul turc Akunes T., 46 de ani, care efectuează curse regulate Craiova-Istanbul.
Cu ocazia controlului vamal efectuat, a fost identificată, ascunsă în diverse compartimente ale autocarului, mai multe marfă, reprezentând pachete de ţigări netimbrate, de diferite mărci, parfumuri şi  pantofi ce poartă însemnele unor mărci consacrate, precum şi  o cantitate însemnată de argint.

Marfa a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciuni cu privire la implicarea cetăţeanului turc, în activităţi de contrabandă, valoarea de piaţă a produselor confiscate, ridicându-se la peste 180.000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS