17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Trei persoane dispărute, căutate de poliţişti

Olt: Trei persoane dispărute, căutate de poliţişti

Poliţiştii din judeţul Olt desfăşoară activităţi de căutare a trei persoane dispărute de la domiciliu şi fac apel la cei care pot da relaţii despre acestea să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Astfel,poliţiştii din oraşul Drăgăneşti Olt au fost sesizaţi de către Costache Marinel, din oraşul Drăgăneşti Olt, despre faptul că, în ziua de 24.08.2013, fiica sa vitregă,  Andreea Gabriela Fota, de 15 ani, domiciliată în oraşul Drăgăneşti Olt, sat Comani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
Adolescenta are 1,55 – 1,60 metri înălţime, faţă ovală, ten deschis, păr castaniu, lung, drept, ochi căprui; fără semne particulare.La data dispariţiei, era îmbrăcată cu o bluză cu mânecă scurtă, de culoare albă, pantaloni de culoare neagră şi purta sandale de culoare neagră.

În aceeaşi zi, Poliţia oraşului Balş a fost sesizată de către Gonţa Rodica, din oraşul Balş, despre faptul că, în ziua de 18.08.2013, Mădălina Caliu,  de 36 ani, din aceeaşi localitate, cunoscută în evidenţe cu afecţiuni psihice, a părăsit domiciliul său şi, până în prezent, nu a mai revenit. Aceasta are 1,60 metri înălţime, păr şaten, tuns scurt, ochi albaştri, ten închis; fără semne particulare.  La data plecării, era îmbrăcată cu trening de culoare albastră, cu dungi albe pe mâneci şi gât şi purta sandale de culoare de culoare închisă.

La aceeaşi dată, poliţiştii Postului de Poliţie Băbiciu au fost sesizaţi de către Văduva Ioana, din localitate, despre faptul că, în ziua de 23.08.2013, fiul său, Manuel Ionuţ Văduva,  domiciliat în comuna Băbiciu, a plecat de la domiciliu, în municipiul Bucureşti, şi nu a mai revenit. Tânărul are 1,70 metri înălţime, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui; fără  semne particulare.La data plecării, era îmbrăcat cu tricou de culoare roşie, pantaloni de culoare albastră, din material tip blue jeans, şi purta încălţăminte sport  de culoare neagră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS