10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Trei dintr-o lovitură...

Dolj: Trei dintr-o lovitură…

Un doljean s-a ales cu dosar penal după ce într-o singură seară a reuşit să comită nu mai puţin de trei infracţiuni.

Potrivit poliţiştilor, ieri noapte, în jurul orei 03.00, lucrători din cadrul Poliţiei Segarcea l-au depistat în trafic pe DN561B,  pe Daniel Tescoveanu, de 36 de ani, din comuna Bratovoeşti, în timp ce conducea un autoturism Mercedes neînmatriculat în circulaţie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că doljeanul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Întrucât emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Segarcea, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor  de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentrație alcoolică în sânge peste limita legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS