24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Arestați pentru trafic de droguri

Craiova: Arestați pentru trafic de droguri

Trei tineri  doljeni au fost arestați preventiv, vineri după-amiază, pentru comiterea infracțiunilor de deținere de droguri de risc și trafic de droguri de risc. Cei trei fuseseră prinși în flagrant, cu o seară înainte, în timp ce încercau să vândă unui ofițer antidrog sub acoperire peste 100 de grame de canabis procurat din Spania.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Craiova, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, au destructurat saptamana trecuta o grupare infracțională specializată în comercializarea drogurilor de risc in craiova si judetul dolj. Astfel, joi seară, polițiștii BCCO Craiova, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, împreună cu lucrători ai Serviciului de Operațiuni Speciale, au organizat o actiune de prindere in flagrant in parcarea hipermarket-ului Real din Craiova, unde i-au prins și reținut pe Adrian Cristian Lăpăduș, Mircea Parmac și Alin Potcovaru, care incercau să vândă 117 grame de canabis in schimbul sumei de 6.800 lei.

După audierea celor trei, procurorii au decis să-i rețină pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de deținere de droguri de risc și trafic de droguri de risc. Vineri după-amiază, cei trei au fost prezentați Tribunalului Dolj, instanta care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Toți cei trei inculpați au declarat recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS