15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Costică Ștefănescu a fost condus pe ultimul drum

Craiova: Costică Ștefănescu a fost condus pe ultimul drum

Aproximativ 1.000 de oameni, din Craiova şi nu numai,l-au condus astăzi pe ultimul drum pe fostul căpitan al Craiovei Maxima şi al naţionalei României, Costică Ştefănescu, care s-a stins din viaţă marţi, la vârsta de 62 de ani.

Fotbalişti, antrenori, impresari, oficialităţi şi suporteri au venit sâmbătă să aprindă o lumânare la Biserica „Harşu” din Craiova şi să transmită condoleanţe familie îndurerate. Au fost prezenţi, printre alţii, foştii colegi ai lui Costică Ştefănescu de la Craiova Maxima, componenţii echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Jean Vlădoiu, Daniel Prodan, Gigi Neţoiu, Marcel Iancu, Emil Boroghină. Din partea Craiovei Maxima a vorbit Aurel Ţicleanu, care a punctat că şi-ar fi dorit să aibă un frate precum Costică Ştefănescu şi că regretatul sportiv „a fost un om pe care colegii ar fi trebuit să îl sune mai des să-l întrebe de sănătate”.

După încheierea slujbei religioase, la ieşirea din curtea bisericii suporterii Universităţii au afişat un banner imens pe care scria: „Veghează-ne din ceruri Căpitane!”. Cortegiul funeral a făcut două opriri, la Universitatea din Craiova şi la Primăria Craiova, apoi a ajuns la cimitirul Sineasca, unde era aşteptat de numeroşi oameni. Dintr-un avion au fost aruncate flori, iar militarii au tras salvbe de tun, fostul mare fotbalist fiind înmormântat cu onoruri militare. Mormântul lui Costică Ştefănescu se află pe Aleea Eroilor, la câţiva metri distanţă de cele ale altor doi foşti jucători ai Ştiinţei, Cristi Neamţu şi Zoltan Crişan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS