15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljHoții din Mehedinți şi Dolj fură în Botoșani și Suceava

Hoții din Mehedinți şi Dolj fură în Botoșani și Suceava

Opt persoane din Mehedinți și Dolj, specializate în furturi din locuințe, au fost prinse de polițiștii din Botoșani, informează evz.ro. Potrivit anchetatorilor, suspecții au dat mai multe spargeri în apartamente din Botoșani și Suceava. Cei opt hoți, cu vârste între 26 și 61 de ani, au fost opriți în timp ce se deplasau cu o mașină înmatriculată în străinătate.

„Întrucât cele opt persoane erau suspectate de comiterea mai multor furturi din locuinţe, pe raza judeţului Suceava, acestea au fost conduse la Postul de Poliţie Hăneşti, pentru verificări amănunţite, ocazie cu care asupra acestora s-au găsit mai multe bijuterii din aur, precum şi suma de 13.000 lei şi 500 euro”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Daniela Gheorghiescu.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, în cursul zilei de miercuri, hoţii s-au deplasat la un bar din satul Crasnaleuca, comuna Coţuşca, din judeţul Botoşani, unde, în timp ce o parte dintre persoane i-au distras atenţia proprietarei, au pătruns pe uşa deschisă în locuinţa acesteia, situată în aceeaşi curte cu barul, şi, dintr-o poşetă, a sustras bani şi mai multe bijuterii din aur. În aceeaşi zi, aceleaşi persoane au mers la locuinţa unui bătrân de 78 ani din satul Mitoc şi, prin distragerea atenţiei, invitându-l în stradă pentru a-i ajuta la remedierea unei defecţiuni la autoturism, au pătruns în locuinţă, de unde au sustras o sumă de bani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS