16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a împuşcat soţia, apoi s-a sinucis

Şi-a împuşcat soţia, apoi s-a sinucis

Viaţa a doi fraţi minori de 6 şi 12 ani, din zona Ponoarele, satul Deleni, judeţul Mehedinţi, s-a schimbat radical în noaptea de sâmbătă spre duminică. Tatăl lor, după ce a golit mai multe sticle cu bere, a hotărât să le împuşte mama, după care si-a tras un glonţ în cap.
Orbit de gelozie, dar şi din cauza sărăciei, bărbatul de numai 33 de ani a tras un foc de armă, de care femeia a reuşit să se ferească,  fugind spre poartă, dar cel de-al doilea glonţ a nimerit-o în piept.
„A tras de două ori în ea. O dată nu a nimerit-o, dar a doua oară, când a vrut să fugă din curte, a omorât-o. S-au certat vreo două zile, pentru că el intenţiona să vândă tot şi să se mute la Timişoara, iar ea nu era de acord şi zicea că acolo nu au din ce trăi. Aici lucrau la câmp, aveau grădină. Nu este prima dată când o bate, a ameninţat-o de mai multe ori că o omoară. Cred că s-a îmbătat din nou, a pus mâna pe armă, avea o armă făcută de cineva, şi a tras în ea“, a povestit cumnata femeii.
Speriat de fapta sa, bărbatul s-a împuşcat cu arma artizanală deţinută ilegal în cap.
„Nu ştiu ce o fi fost în mintea lui, nu s-a gândit la copii, nu s-a mai gândit la nimic. Aşa făcea mereu când bea, nu asculta pe nimeni. De multe ori ne-a ameninţat şi pe noi că ne omoară dacă ne mai băgăm. Au rămas copiii ăştia pe drumuri. O să aibă bunicii grijă de ei, dar nu e totuna“, a mai spus mătuşa celor mici.
Rudele susţin că bărbatul avea arma de mai mult timp, o procurase de la nişte prieteni dintr-un sat vecin, însă o ţinea ascunsă şi le-a interzis să spună poliţiei de existenţa acesteia.
Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi nu au mai putut face nimic.
„Cei doi soţi au decedat imediat din cauza împuşcăturilor. Nu s-a mai putut face nimic. La sosirea noastră erau morţi“, a declarat Eleodor Mihuţ, medic primar în cadrul SJA Mehedinţi.
Poliţia şi procuratura au deschis o anchetă, iar cei de la Serviciul Arme şi Muniţie trebuie să afle de unde avea bărbatul arma artizanală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS