17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCros caritabil pentru Secţia de Pediatrie

Cros caritabil pentru Secţia de Pediatrie

Asociaţia Română a Tinerilor cu Iniţiativă şi Centrul de Voluntariat Voluntaris organizează, duminică dimineaţă, „Cross-ul Filantropiei“. Acesta are un scop nobil, banii strânşi din înscrieri urmând să fie donaţi pentru renovarea Secţiei de Pediatrie a Spitalului „Filantropia“.
Cei ce doresc să participe la acest cros trebuie să se prezinte duminică dimineaţă, la ora 9.00, în zona de start situată pe strada A.I. Cuza, lângă McDonalds. Înscrierile se pot face atât la faţa locului, cât şi pe site-ul impreuna.arti.ro/continut/cross, taxa de înscriere fiind de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Astfel, oamenii vor putea contribui la reabilitarea spitalului de copii. Startul se va da la ora 9.30, iar alergătorii vor parcurge traseul McDonalds – Cinema Patria – Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ – Piața „Mihai Viteazul“, loc în care se va încheia competiţia.
Finaliştilor li s-au pregătit şase cupoane-cadou oferite de magazinul Decathlon Craiova, dar şi medalii şi cupe din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS