17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovean, în arestul IPJ pentru furt calificat şi violare de domiciliu

Craiovean, în arestul IPJ pentru furt calificat şi violare de domiciliu

În urma activităţilor specifice întreprinse ieri de lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală 1 Craiova a fost identificat şi prins M. Constantin, 41 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, despre care oamenii legii au stabilit că este autorul unui furt din gospodăria unei vecine. Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că acesta a pătruns în noaptea de 13/14 august în locuinţa părţii vătămate, iar din anexă a sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 10.000 lei. Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului în totalitate.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, prin extinderea cerecetărilor s-a stabilit şi faptul că, la data de 21.07.2013, M. Constantin şi P. George, 36 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, au sustras instalaţia electrică de la un autocamion.

„Împotriva celor doi învinuiţi s-a început urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, iar în baza probatoriului administrat M. Constantin a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Dolj. Cel în cauză urmează să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale”, au mai anunţat reprezentanţii IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS