15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn adolescent din Dăbuleni s-a înecat într-un ştrand din Cluj Napoca

Un adolescent din Dăbuleni s-a înecat într-un ştrand din Cluj Napoca

Un adolescent de 15 ani din Dăbuleni, Dolj, s-a înecat aseară într-un ştrand din Cluj-Napoca. Potrivit administratorului ştrandului, adolescentul ar fi intrat la piscină după terminarea programului, conform someseanul.ro.
Băiatul a fost observat că plutea în bazin de către unul dintre angajații Ştrandului Sun, care a încercat să îl resusciteze până la venirea ambulanţei. Ulterior, şi echipajul SMURD ajuns la faţa locului a încercat să îl salveze pe băiat, însă fără succes.
Rudele băiatului dau vina pe cei care păzesc şi administrează ştrandul.
„Nu se poate! Asta e imposibil! De exemplu, cum a fost şi nepotul meu, venea altul mai mic. Sau Doamne fereşte, altcineva, un copil de pe stradă scapă de sub supravegherea părinţilor şi vine aici şi cade în apă, cine îl salvează, domnule? Patronul trebuie să aibă paznici salvatori”, a spus bunicul tânărului înecat.
Adolescentul din Dăbuleni era cu familia la Cluj Napoca, unde vindea pepeni chiar în zona ștrandului. A profitat de faptul că s-a terminat programul la ștrand și a intrat în incintă pentru a face baie.
Ştrandul unde a avut loc incidentul este administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) din subordinea Primăriei Cluj-Napoca.
„Un băiat de 15 ani a fost găsit pe fundul bazinului la aproximativ 45 de minute după închiderea ștrandului. A fost resuscitat inițial de salvamarii de la ștrand, iar apoi au sosit medicii SMURD care au continuat resuscitarea aproximativ o oră, fără succes, din păcate. Corpul băiatului a fost preluat de medicii de la Institutul de Medicină Legală”, a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj.
Poliţiştii au demarat acum o anchetă pentru a afla exact cum s-a petrecut întregul incident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS