27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Autorul accidentului din intersecţia de la Spitalul Judeţean a fost prins

Craiova: Autorul accidentului din intersecţia de la Spitalul Judeţean a fost prins

Poliţistii Biroului Rutier Craiova l-au depistat şi prins aseară pe autorul accidentului produs pe data de 12 august în Craiova, la intersecţia semaforizată a străzii Tabaci cu bulevardul 1 Mai, în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, acesta este Dănuţ P., de 18 ani, din comuna Vîrvoru de Jos, Dolj.

Din cercetări a rezultat faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, pe numele său fiind intocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducere fără permis.
În baza probatoriului administrat Dănuţ P. a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul Inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Reamintim faptul că acesta a condus un autoturism pe B-dul 1 Mai iar la intersecţia cu strada Tabaci nu a respectat semnificatia culorii roşu a semaforului electric, a patruns în intersectie si a lovit o autospecializată apartinand Serviciului de Ambulantă Dolj. In urma impactului autoturismul a fost proiectat pe scuarul ce desparte sensurile de mers, accidentand usor pe T.A. 13 ani, din comuna Bucovat. Dupa producerea accidentului tânărul a parasit locul faptei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS