16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Accident de circulaţie la intersecţia străzii Tabaci cu Bulevardul 1 Mai - UPDATE

Craiova: Accident de circulaţie la intersecţia străzii Tabaci cu Bulevardul 1 Mai – UPDATE

UPDATE (14:06) Fata de 14 ani rănită în urma accidentului de astăzi a fost externată, după ce a primit îngrijiri medicale în aria de Traumă a Unităţii de Primiri Urgenţe. Medicii au stabilit că minora a suferit un traumatism cranio-cerebral acut minor şi un hematom epicranian frontal, viaţa nefiindu-i pusă în pericol. 

Poliţia a stabilit deja un cerc de suspecţi şi continuă cercetările pentru a-l depista pe şoferul Opelului, care se face vinovat de producerea accidentului pentru că nu a respectat semnificaţia culorilor semaforului.


(11:05) Un accident de circulaţie, în care a fost implicată şi o ambulanţă, s-a produs în urmă cu puţin timp în Craiova, la intersecţia străzii Tabaci cu Bulevardul 1 Mai. Un Opel înmatriculat în Italia nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a fost izbit în plin de o ambulanţă care trecea pe verde şi care transporta un pacient. Opelul a fost proiectat pe trecerea de pietoni lovind o tânără care a fost rănită şi transportată la spital. De asemenea, în urma impactului a fost rănit şi pacientul din ambulanţă. Şoferul Opelului a fugit de la locul accidentului abandonând maşina. Vom reveni cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS