25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAutoturism „blindat“ cu ţigări de contrabandă

Autoturism „blindat“ cu ţigări de contrabandă

Un tânăr din Drobeta Turnu Severin a fost prins de poliţişti cu peste 1.300 de pachete de ţigări de contrabandă din Serbia. Lucian I., de 26 de ani, a ascuns ţigările netimbrate peste tot prin maşină: în rezervor, portiere, în plafon, în tunelul schimbătorului cutiei de viteze, roţi şi în banchete. Bărbatul a fost lăsat să treacă prin vamă, iar la ieşirea din localitatea Gura Văii a fost oprit la un filtru organizat.
„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au oprit la un filtru organizat la ieşirea din localitatea Gura Văii pe conducătorul unui autoturism despre care deţineau date că se ocupă cu traficul de ţigări netimbrate. La controlul autoturismului aparţinând lui Lucian I., de 26 de ani, din Turnu Severin, poliţiştii au descoperit ascunse în rezervorul, portierele, plafonul, tunelul schimbătorului cutiei de viteze, roţile şi în banchetele autoturismului 1.308 pachete de ţigări Marble, LM şi Pall Mall, pentru care acesta nu avea documente de provenienţă“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt al IJPF Mehedinţi.
Bărbatul a declarat că a cumpărat ţigările din localitatea Gura Văii, cu suma de 2.600 de lei, cu scopul de a le comercializa în Drobeta Turnu Severin. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit severineanului lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător. Ţigările în valoare de peste 6.000 de lei au fost confiscate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS