23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalMircea Pârvuleţu, avansat director al Direcţiei Regionale a Finanţelor Craiova

Mircea Pârvuleţu, avansat director al Direcţiei Regionale a Finanţelor Craiova

Printr-un ordin al preşedintelui ANAF şi cu avizul ministrului finanţelor publice, directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj, Mircea Pârvuleţu, a fost numit director general interimar al noii entităţi regionale care ia naştere ca urmare a procesului de reorganizare a structurilor ANAF. Noua entitate regională are în titulatură „Craiova“, astfel: Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova. Nu s-a putut acorda denumirea de „Oltenia“, pe motiv că a fost printre singurele direcţii regionale care chiar corespunde unei regiuni geografice bine definite şi nu se puteau acorda denumiri similare celorlalte şapte direcţii din ţară.
Persoanele cu funcţii de conducere din cadrul direcţiei judeţene de la Dolj au primit preavize, urmând a fi numite pe noile funcţii.
Mircea Pârvuleţu va fi secondat la şefia Direcţiei Regionale de cinci directori adjuncţi, unii dintre ei putând să fie şi din alte judeţe ale Olteniei nu neapărat din Dolj. Situaţia posturilor de conducere de la Craiova şi de la alte direcţii regionale din ţară trebuie soluţionată până la 1 septembrie. Se va da concurs pe noile posturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS