5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Expoziţie de fotografie la Muzeul Olteniei

Craiova: Expoziţie de fotografie la Muzeul Olteniei

Muzeul Olteniei, Sala Ştefan Ciuceanu, găzduieşte începând de mâine vernisajul expoziţiei de fotografie „Alt.Undeva.Aici”. Expoziţia, care poate fi vizitată până pe 23 august, cuprinde 3 serii de compoziţii realizate de Andreea Ciolacu şi Cristina Irian şi prezintă expresii vizuale ale unui spaţiu de altundeva, şi totuşi de aici.

Seria ALT propune o incursiune în spaţiul cotidian transformat de jocuri de suprafeţe şi texturi, lumini şi umbre care, împreună, compun însemne, criptări dincolo de lumea din care respiră. Fotografiile au fost realizate de Cristina Irian în perioada 2010-2013.

Prin seria UNDEVA este prezentată o interpretare duală modern-orientală a spaţiului Bosnia-Serbia-Turcia. Fotografiile au fost realizate de cele două expozante în perioada 2011-2013, în cadrul tabelelor de fotografie organizate de şcoala de Fotopoetică “Francisc Mraz”.

Seria AICI conduce ochiul privitorului într-o călătorie personală în lumea scenei văzută atât din culisele unei reprezentaţii cât şi din perspectiva spectatorului. Fotografiile au fost realizate de Andreea Ciolacu la Teatrul National Târgu Mureş, spectacolele “Romeo şi Julieta” şi “Silvia”, parte a turneului naţional al Teatrului National de Operetă “Ion Dacian”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS