17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: S-a dat startul pregatitrilor pentru campania Let’s Do It, România! 2013

Gorj: S-a dat startul pregatitrilor pentru campania Let’s Do It, România! 2013

 

În data de 28 septembrie, Let’s do it, România! revine pentru a patra ediţie în judeţul Gorj!. Potrivit unui comunicat al Institutului Român pentru Dezvoltarea Tinerilor, organizatorii au început pregătirile pentru a repeta succesul din 2012, Gorjul fiind atunci judeţul cu cei mai mulţi voluntari implicaţi din ţară – 13.000 de persoane, majoritatea tineri. Astfel, în următoarea perioadă de timp, urmează ca toate autorităţile locale implicate în proiect în ediţiile anterioare să fie contactate în vederea organizării Zilei Naţionale de Curăţenie a României.

Totodată, urmează a se lansa o platformă online a proiectului la nivelul judeţului Gorj, prin intermediul căreia înscrierea voluntarilor în cadrul proiectului să fie mai uşor de realizat. În afara scopului principal, curăţarea ţării de deşeuri, proiectul are şi o importantă componentă de educare şi responsabilizare a populaţiei în ceea ce priveşte grija faţă de mediul înconjurător.

Echipa de implementare a proiectului este formată din tineri voluntari din mediul ONGT gorjean, promotorii acţiunii fiind Institutul Român pentru Dezvoltarea Tinerilor alături de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Gorj.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS