23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO Dacia Logan, „victima“ maidanezilor

O Dacia Logan, „victima“ maidanezilor

Dacia Logan aparţinând unui bărbat din Craiova a căzut „victimă“ furiei maidanezilor, care au încercat să prindă o pisică ce s-a refugiat pe capota maşinii. Incidentul în urma căruia maşina bărbatului a fost avariată a avut loc la sfârşitul lunii iunie, pe strada Calea Bucureşti din municipiul Craiova, într-o parcare din spatele blocurilor M 18A şi M 18B.
Ştefan J. a povestit pentru GdS că, iniţial, nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat cu maşina sa, o Dacia Logan aproape nouă. „Am coborât într-o dimineaţă şi am găsit o pisică moartă în parcare, după care am văzut numărul de înmatriculare al maşinii pe jos şi am crezut că a încercat careva să-l fure. Abia după aceea, văzând urmele de pe maşină, am realizat ce s-a întâmplat: pisica s-a urcat pe capotă, iar câinii au zgâriat cu ghearele aripile  din faţă şi bara maşinii şi au smuls cu dinţii numărul încercând să ajungă la ea“, a explicat Ştefan J., care locuieşte în blocul M 18B de pe strada Calea Bucureşti. Bărbatul apreciază că revopsirea aripilor şi barei îl va costa aproximativ 1.500 de lei şi se întreba de ce reprezentanţii primăriei nu se ocupă de câinii maidanezi. „Mă întreb dacă primăria nu are măcar o vină morală în cazul acestor câini. Nu răspunde primăria de câinii fără stăpân? Nu s-a angajat primăriţa că va rezolva problema acestor câini care ne terorizează? În centrul oraşului e plin de haite de câini agresivi care muşcă trecătorii şi, acum, ne distug şi maşinile“, a mai spus craioveanul.
Auzind păţania bărbatului, Gheorghe Ancuţa, un craiovean care locuieşte în blocul M 18 A şi care tocmai ieşise din imobil, a ţinut să precizeze că nu poate dormi nopţile din cauza hărmălaiei făcute de haitele de maidanezi care se strâng între blocuri. Acesta a spus că, pe lângă primărie, de prezenţa câinilor fără stăpân dintre blocuri sunt responsabili şi locatarii, care hrănesc şi adăpostesc animalele în scările imobilelor. Ştefan J. s-a hotărât să sune la numărul de telefon 0251/984 şi să ceară municipalităţii ridicarea câinilor maidanezi dintre blocuri.  
Reamintim că, pe 13 iunie, un craiovean, de 37 de ani, care locuieşte pe bulevardul Dacia din municipiu, şi-a găsit maşina distrusă de câinii maidanezi. Este vorba de un BMW 525 din anul 2005, care s-a ales cu aripa stânga faţă, bara faţă, capota şi un far zgâriate. În plus, câinii care încercau să ajungă la o pisică ce se ascunsese sub maşină au smuls cu dinţii grilele barei din faţă şi au rupt un cablu al instalaţiei electrice a maşinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS