11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Bizon“ cu Audi şi... tupeu, filmat în trafic

„Bizon“ cu Audi şi… tupeu, filmat în trafic

http:http://www.youtube.com/watch?v=dyRBw8jBZ3M

Un craiovean, de 25 de ani, a fost amendat şi a rămas fără permis şi certificatul de înmatriculare al maşinii, un Audi A8, după ce a provocat o tamponare uşoară şi l-a altoit pe şoferul căruia nu i-a acordat prioritate de trecere. Întreaga scenă a fost filmată cu o cameră video amplasată pe bordul maşinii conduse de tânărul care circula regulamentar şi care a avut „tupeul“ să zgârie autoturismul Audi.
În filmul care a fost postat pe pagina de internet www.trafictube.ro cu titlul „Când prostia doare“, se vede cum din staţia peco Mol de pe bulevardul Decebal din Craiova iese un Audi A8, al cărui şofer ignoră indicatorul „Accesul interzis“. Virează dreapta către gară, însă se încadrează direct pe banda a doua şi este acroşat de un autoturism care circula regulamentar şi al cărui şofer nu a reuşit să evite tamponarea.
După impact, cei doi şoferi au coborât pentru a vedea ce daune au suferit maşinile, moment în care şoferul autoturismului Audi, deşi era responsabil pentru producerea accidentului pentru că nu acordase prioritate de trecere, l-a luat la bătaie pe cel care l-a tamponat.
Acesta din urmă a explicat pe trafictube.ro: „Când am ieşit din maşină, m-am uitat la maşina lui. Părea doar zgâriată pe uşă. La mine era farul crăpat şi spoilerul zgâriat. M-a luat de gât, mi-a dat o palmă, mi-a doborât ochelarii jos“. Incidentul a continuat cu o urmărire şi câteva şicane în trafic făcute de şoferul autoturismului Audi. Ulterior, şoferul agresat a descărcat imaginile de pe camera video şi le-a pus lângă sesizarea făcută duminică la Biroul Rutier Dolj.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, duminică, în jurul orei 12.30, la Biroul Rutier Craiova s-a prezentat Mircea C., de 20 de ani, care a sesizat faptul că a fost implicat într-o tamponare soldată cu pagube materiale şi a prezentat înregistrarea video a incidentului. În cursul zilei de ieri, folosindu-se şi de imaginile video, poliţiştii de la Rutieră l-au identificat pe şoferul autoturismului Audi, Claudiu Marius Nicu, de 25 de ani, din Craiova, care a fost amendat cu 1.200 de lei şi a rămas fără permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile. În plus, pentru că avea pe geamurile laterale ale maşinii folie neomologată, poliţiştii au dispus retragerea certificatului de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS