19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocal Olt: Acţiune de colectare de DEEE-uri la Slatina

Olt: Acţiune de colectare de DEEE-uri la Slatina

Echipa Asociației Române pentru Reciclare RoRec organizează sâmbătă o acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) în parteneriat cu autorităţile locale. Sâmbătă,  între orele 09.00 şi 18.00, vor fi deschise 6 puncte provizorii de colectare în Municipiul Slatina. Acestea vor fi amplasate în umătoarele zone:

1. Piaţa Zahana                
2. Zona Steaua                
3. Zona ACR                
4. Piaţa Progresu                
5. Piaţa Fraţii Buzeşti                
6. Zona Fântâna Speranţei                                    

Pentru deșeurile voluminoase de echipamente electrice și electronice cetăţenii beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu. Pentru programarea comenzilor de preluare de la domiciliu, cetățenii au la dispoziţie numerele de telefon 0720.897.638 / 0740.821.003 care vor funcţiona între 24-29 iunie, în intervalul orar 9.00-19.00.

Locuitorii din Slatina care vor participa la acțiunea de colectare vor fi înscriși la o tombolă cu premiiâ. Deponenţii vor avea şansa să câştige unul dintre următoarele premii: 5 maşini de călcat, 5 cafetiere şi 5 mixere, 4 maşini de găurit şi un frigider. Tragerea la sorţi pentru aceste premii va avea loc pe 1 iulie, ora 11.00, la Centrul Cultural “Eugen Ionescu”.

Detaliile despre programul campaniei de mediu “Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!” şi regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodată, informaţii se pot găsi şi pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informaţii despre campanii, despre colectarea DEEE şi despre un mediu curat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS