14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTârgul de zi cu zi de la Făcăi şi-a deschis porţile

Târgul de zi cu zi de la Făcăi şi-a deschis porţile

Pe o platformă modernă, cimentată integral şi cu suprafaţa de 3 ha, târgul de zi cu zi de la Făcăi şi-a deschis ieri porţile, atât pentru vizitatori sau clienţi, cât şi pentru comercianţii care doresc să închirieze un spaţiu. Hala nou construită, conform normelor europene, oferă condiţii maxime de confort şi siguranţă comercianţilor.

Veşti bune pentru comercianţii de produse second-hand sau alte produse. Târgul de zi cu zi de la Făcăi şi-a deschis porţile, de ieri, şi le oferă acestora condiţii net superioare faţă de cele ale târgului din 1 Mai. Aflat la mai puţin de 50 de metri de drumul principal, respectiv şoseaua Craiova – Bechet, târgul de zi cu zi de la Făcăi este amenajat pe o platformă cu suprafaţa de 3 ha, complet cimentată, dotată cu sistem de canalizare, sistem de iluminat şi toalete publice. Hala nou construită respectă normele europene, iar comercianţii beneficiază de servicii de pază şi salubritate gratuite, acestea fiind asigurate de administraţia târgului.
„Avantajele se văd, în primul rând, în taxele mici pe care le percem comercianţilor. Noi aparţinem de comuna Podari, deci plătim taxe şi impozite mici, în comparaţie cu cele de la oraş. Nu percem taxă de intrare vizitatorilor, iar comercianţilor le oferim gratuitate pentru primele trei luni de contract. Noi avem deja un vad pentru că există clienţi fideli ai depozitului de cherestea care vin la târgul nostru. Numai azi am avut 1.000 de vizitatori“, a declarat Dumitru Todea, reprezentantul târgului de la Făcăi.
Târgul de zi cu zi de la Făcăi deţine toate avizele necesare funcţionării în termeni legali. Peste 50 de comercianţi şi-au amenajat încă de ieri tarabele şi au vândut marfă celor aproximativ 1.000 de vizitatori, aşa cum declară administraţia târgului. În cel mai scurt timp, vor fi amenajate pe platforma de la Făcăi spaţii pentru vânzarea de produse alimentare, legume, fructe etc.
Comercianţii interesaţi de închirierea unui spaţiu în noul târg de zi cu zi îi pot contacta pe reprezentanţii administraţiei, la numerele de telefon: 0744.146.702, 0769.741.393 – Gheorghe Todea sau 0758. 80.80.14 – Dumitru Nicolae.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS