17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Şcoala lui Andrei“ – soluţii antreprenoriale inspirate de elevi

„Şcoala lui Andrei“ – soluţii antreprenoriale inspirate de elevi

Pentru inițiatorii celor 152 de echipe înscrise în competiția „Școala lui Andrei“, emoțiile au luat sfârșit. În perioada 5 aprilie – 19 mai, elevii de școală generală au fost provocați să găsească soluții antreprenoriale pentru schimbarea în bine a comunității din care fac parte. Prin ideile înscrise în competiție au demonstrat că pot rezolva probleme de „oameni mari“.
Pe 3 iunie, s-au aliniat în careu și au așteptat cu nerăbdare să afle dacă se numără printre cei care vor primi coroniță. Zece echipe (câte cinci pentru fiecare ciclu de învățământ) au fost desemnate câștigătoarele Locului I ce vor primi finanțări, 400 locuri în „Tabăra din Țara lui Andrei“ și un laptop pentru profesor. Următoarele zece echipe s-au clasat pe Locul II și vor fi premiate cu un kit multimedia pentru școală, iar două echipe (câte una din fiecare ciclu școlar) au fost desemnate de către public ca fiind cele mai populare. Trei școli din zona Olteniei se numără printre câștigătorii Locului I, Locului II și al Premiului de Popularitate după cum urmează:
Școala cu clasele I-VIII Alunu, localitatea Alunu, judeţul Vâlcea (Locul I), Școala cu clasele I-VIII Nr. 33 Craiova, judeţul Dolj (Locul II) și Grupul Școlar Industrial Bustuchin, localitatea Bustuchin, judeţul Gorj (Premiul de Popularitate).

Felicitări tuturor participanților pentru implicare! Despre câștigătorii Locului I revenim cu informații din Tabăra din Țara lui Andrei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS