24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTaximetrist tâlhărit de doi minori

Taximetrist tâlhărit de doi minori

Doi minori de etnie romă, unul din Craiova şi celălalt din comuna doljeană Caraula, au fost arestaţi preventiv joi seară, fiind acuzaţi că au tâlhărit un taximetrist din municipiu şi au spart o locuinţă din care au furat bijuterii şi bani.
Anchetatorii au stabilit că, pe 9 aprilie, cei doi minori, Adu R., de 16 ani, din Craiova, şi Claudiu L., de 16 ani, din comuna Caraula, au urcat într-un taxi, iar când au ajuns la destinaţie l-au lovit pe şofer, i-au furat telefonul mobil şi 110 lei, după care au rupt-o la fugă. Două luni mai târziu, suspecţii au spart casa unui craiovean şi au furat bijuterii din aur şi argint, ceasuri şi 1.000 de lei.
Minorii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, furt calificat şi violare de domiciliu, iar după ce au fost audiaţi de un procuror au fost duşi la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Joi seară, magistraţii au emis pe numele inculpaţilor mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 20 zile, după care au fost duşi în arestul IPJ Dolj. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS