29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Puii de leu, subponderali şi fără posibilităţi de intubare. Medicul va răspunde în faţa Colegiului Medicilor Veterinari

Craiova: Puii de leu, subponderali şi fără posibilităţi de intubare. Medicul va răspunde în faţa Colegiului Medicilor Veterinari

Primele analize ale Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj arată că cei patru pui de leu au murit din cauza faptului că erau subnutriţi, subponderali şi nu s-au putut hrăni. Fiind născuţi prematur, nu a existat nici tehnologia necesară pentru a-i intuba, perfuza şi pentru a le oferi îngrijirile specifice puilor născuţi prematur. 
În cursul zilei de astăzi, s-a descoperit că puii erau, de fapt, patru la număr, iar celelalte două cadavre au fost aduse la laboratoarele DSVSA Dolj pentru analize.
Investigaţiile amănunţite vor mai dura câteva zile. După aflarea rezultatelor, medicul resposabil de animalele de la grădina zoologică din Craiova, Ionel Avram, va fi chemat în faţa comisiei Colegiului Medicilor Veterinari pentru a da lămuriri în ceea ce priveşte cazul. Vom reveni cu amănunte.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS