17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTânără luată de apele Jiului

Tânără luată de apele Jiului

http:http://www.youtube.com/watch?v=QJCNYZY8Gn8

O tânără de 19 ani din Craiova, s-a înecat, marţi noaptea, în râul Jiu, în zona barajului de la Işalniţa, unde se dusese cu mai mulţi prieteni la scăldat.
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au precizat că, marţi noaptea, în jurul orei 1.00, o persoană a anunţat prin 112 că o tânără s-a înecat în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Işalniţa.
La locul indicat a fost trimis un echipaj de poliţişti, care a stabilit că victima este eleva Adelina Sandu, de 19 ani, din Craiova, care urma să susţină examenul de bacalaureat şi care venise la scăldat împreună cu şapte prieteni. Ieri-dimineaţă, pompierii doljeni au trimis o echipă care a început căutarea trupului tinerei, însă până în jurul prânzului tânăra nu fusese găsită.
Prietenii Adelinei Sandu au explicat că, marţi noaptea, în jurul orei 00.00, au ajuns pe malul Jiului, la scăldat, iar tragedia s-a întâmplat puţin timp mai târziu. „Prietenii noştri au rămas mai în spate, iar eu şi Adelina am mers până la jumătatea Jiului cu apa până la brâu. Mi-a spus râzând că aici este apa foarte mare, iar eu am prins-o de mână. Ea m-a prins de bluză, apoi m-a zgâriat pe gât şi pe mână şi mi-a dat drumul. Am prins-o din nou, apoi am pierdut-o“, a povestit Raluca, prietena Adelinei.   
Ieri, în jurul prânzului, pompierilor doljeni li s-a alăturat un echipaj de scafandri din cadrul ISU Mehedinţi, care au început căutarea fetei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS