17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŢigări de contrabandă, depistate la Severin

Ţigări de contrabandă, depistate la Severin

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere şi Migraţiei Ilegale şi Compartimentului de Sprijin Operativ din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei Frontieră Mehedinţi au descins în mai multe locaţii din Drobeta Turnu Severin, folosite de traficanţii de ţigări ca depozite ilegale.
Din locaţiile respective poliţiştii de frontieră au ridicat peste 1.500 de pachete cu ţigări netimbrate şi cu timbru Serbia, în valoare de 15.000 de lei. Acţiunea a avut loc luni seară, între orele 17.00 – 20.00, la locuinţele a trei cetăţeni despre care deţineau informaţii că au adevărate depozite de ţigări de contrabandă.
„În urma unor acţiuni, poliţiştii au obţinut date şi informaţii despre existenţa în Drobeta Turnu Severin a unor depozite clandestine de ţigări netimbrate. S-a descins în baza autorizaţiilor de percheziţie în trei locaţii aparţinând lui Mircea P., de 52 de ani, Victoria P., de 53 de ani, şi Ion B., de 46 de ani, care erau suspectaţi că se ocupau cu traficul cu produse accizabile. La percheziţii, poliţiştii au descoperit peste 1.500 de pachete cu ţigări mărcile Pall Mall, Viceroy, Fast, Monus Slim, Marble, Malboro şi Capital. Ţigările în valoare de 15.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt IJPF Mehedinţi.
Mircea P. şi Ion B. sunt cercetaţi pentru deţinere şi comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu şi patru ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS