11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞedinţele Parlamentului European pot fi vizionate în direct la Biblioteca Judeţeneană din Râmnicu Vâlcea

Şedinţele Parlamentului European pot fi vizionate în direct la Biblioteca Judeţeneană din Râmnicu Vâlcea

Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanu” îi invită pe cetăţenii din Râmnicu Vâlcea să asiste în holul central la şedinţele Parlamentului European, transmise în direct pe un ecran uriaş, informează Agerpres.

„Pentru luna mai, Centrul de informare Europe Direct Vâlcea continuă prezentarea şedinţelor plenare ale Parlamentului European de la Strasbourg. Secţiuni din actuala şedinţă vor putea fi urmărite în direct pe plasma din Holul central al Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâlcea marţi, miercuri şi joi între orele 10,00 şi 14,00. Din experienţele anterioare am remarcat faptul că din ce în ce mai mulţi cetăţeni sunt interesaţi de deciziile care se iau în plenul PE. Dacă la început veneau să-i vadă pe europarlamentarii români, acum sunt interesaţi de tematicile abordate şi de posibilul lor impact asupra vieţii din România”, a a declarat pentru sursa citată directorul centrului Europe Direct, Dana Rădulescu.

Centrul Europe Direct şi Biblioteca Judeţeană a început în urma cu patru ani acţiunea de mediatizare a şedinţelor Parlamentului European.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS