23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj: Razie a poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Craiova

Dolj: Razie a poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Craiova

Poliţiştii rutieri au continuat şi în acest sfârşit de săptămână acţiunile de prevenire şi combatere a accidentelor, urmărindu-se totodată şi creşterea siguranţei rutiere.
Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au acţionat pe principalele drumuri naţionale şi europene şi pe principalele artere din municipiu pentru prevenirea accidentelor cauzate de încălcarea regimului legal de viteză, de traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni precum și de neacordarea de prioritate pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.
În cadrul activităţilor desfăşurate poliţiştii rutieri au constatat 336 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 36.675 lei. Poliţiştii au aplicat 140 sancţiuni pentru viteză neregulamentară, 8 pentru traversări neregulamentare şi 4 sancţiuni pentru neacordarea de prioritate pietonilor.
Au fost reţinute 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS