22.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Colegiul Naţional "Elena Cuza", aniversare la 180 de ani

Craiova: Colegiul Naţional „Elena Cuza”, aniversare la 180 de ani

Colegiul Naţional „Elena Cuza” din Craiova sărbătoreşte săptămâna viitoare „180 de ani de tradiţie şi excelenţă în educaţie”, a anunţat instituţia printr-un comunicat. Unitate şcolară de prestigiu din judeţul Dolj şi din ţară, Colegiul Naţional „Elena Cuza” a pregătit pentru luni şi marţi o serie de manifestări care se vor desfăşura în sala de festivităţi a liceului, la care sunt aşteptaţi să participe foşti şi actuali elevi şi profesori ai instituţiei.

Programul de luni va include o lansare de carte, un concert simfonic oferit de orchestra de cameră a Filarmonicii „Oltenia” Craiova, cu  participarea actorului Damian Oancea, o donaţie de carte din partea foştilor elevi, dar şi un meci demonstrativ al echipei de volei SCM Universitatea Craiova, vicecampioana României. De asemenea, între orele 13:30-15:00 va avea loc un „Dialog între generaţii”, o întâlnire de suflet între foşti elevi, cadre didactice şi directori ai liceului şi actualii elevi şi profesori.

Marţi va avea loc premierea elevilor olimpici din şcoală şi vor fi acordate diplome de excelenţă pentru foştii profesori ai liceului, fiind totodată prezentate şi revistele şcolii. La ora 13:00 va avea loc un spectacol susţinut de elevii de astăzi ai Colegiului Naţional „Elena Cuza”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS