15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei accidente în cinci ore

Trei accidente în cinci ore

Trei accidente grave s-au produs vineri în judeţul Dolj, în doar câteva ore. O femeie şi un bărbat au fost răniţi în două accidente produse în Craiova, iar a treia persoană a fost lovită mortal de o autoutilitară, în comuna Coşoveni
Primul accident a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 10.15, pe bulevardul Olteniei. Marian Dică, de 53 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Daewoo Tico, l-a lovit şi accidentat grav pe Aurel Nicoli, de 63 de ani, tot din Craiova, care traversa strada regulamentar.
Al doilea accident s-a produs în jurul orei 10.45, pe strada George Enescu. Andrei Radu, de 20 de ani, din Craiova, care conducea un Opel Tigra, nu a acordat prioritate de trecere unei femei care traversa strada pe trecerea de pietoni. Florentina Alecu, de 69 de ani, tot din Craiova, a fost rănită grav, în prezent fiind internată la Spitalul de Urgenţă în comă de gradele II-III. Cei doi şoferi sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă.
Al treilea accident s-a produs în jurul orei 15.00, în comuna doljeană Coşoveni. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au comunicat că un şofer, de 26 de ani, din Castranova, care conducea o autoutilitară Mercedes pe DN 6 către Craiova, a accidentat mortal un biciclist, de aproximativ 60 de ani, care circula în aceeaşi direcţie de mers. Poliţiştii au stabilit că biciclistul, care până vineri seară nu fusese identificat, a efectuat brusc un viraj la stânga, fără să se asigure.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS