17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSamir Sprânceană, condamnat definitiv în dosarul fraudelor cu carduri de credit

Samir Sprânceană, condamnat definitiv în dosarul fraudelor cu carduri de credit

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins pe 2 mai recursul formulat de omul de afaceri craiovean Samir Sprânceană și ceilalți inculpați din dosarul fraudelor cu carduri de credit.

În septembrie 2011, Tribunalul Dolj l-a condamnat pe Samir Sprânceană la cinci ani de închisoare cu executare pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi deţinerea de echipamente pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică. De asemenea, Tribunalul i-a condamnat în același dosar pe Ovidiu Doran, Iulian Niţulescu şi Gigi Toma la câte cinci ani de închisoare, Claudiu Bălan a primit o pedeapsă de trei ani şi şase luni de închisoare, iar Liviu Sfetcovici a fost condamnat la trei ani de închisoare.

A urmat recursul acestora la Curtea de Apel Craiova, care le-a menținut pedepsele și cel de la Înalta Curte de Casație și Justiție, a cărei decizie este definitivă. După pronunțarea hotărârii Înaltei Curți de Casație și Justiție, instanța de fond – Tribunalul Dolj – trebuie să emită mandate de executare a pedepselor. În baza acestora, Samir Sprânceană și ceilalți inculpați condamnați vor fi duși la penitenciar.


Editor: Ionuț Nica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS