22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFuncţionarii din Hinova se închină la Sfânta Cuvioasă Lene

Funcţionarii din Hinova se închină la Sfânta Cuvioasă Lene

Angajaţii Primăriei Hinova din judeţul Mehedinţi şi-au luat liber de 1 Mai încă din 29 aprilie. Luni, la ora 14.00, nici un angajat al administraţiei publice locale nu mai era la birou.
Secretara, casiera, viceprimarul şi toţi consilierii locali ai Primăriei Hinova au decis cu de la sine putere să scurteze programul şi să plece acasă de la ora 14.00, fără mai conteze că problemele comunei trebuie să aştepte.
„Am venit la primărie să iau nişte acte pe care le-am solicitat săptămâna trecută, dar nu am găsit pe nimeni. Nu este nimeni în toată primăria, nici măcar femeia de serviciu sau un paznic“, a spus un cetăţean care a făcut cale întoarsă.
Toate birourile erau încuiate, numai cel al primarului era deschis, cu uşa la perete, însă nici urmă de edil. Contactat telefonic, acesta părea că nu ştie nimic.
„Nu ştiu nimic, nu le-am spus să plece. Să dau un telefon să verific. Mulţumim că ne-aţi anunţat!“, a spus prin telefon Ionică Moţi, primarul comunei Hinova.
Am găsit în primărie doar personalul de la cabinetul medical, care nu are nici o legătură cu angajaţii administraţiei publice locale.
„Noi nu ştim, nu este treaba noastră. Ei au programul lor, noi pe al nostru. Au plecat de la 13.30, dar nu ne interesează pe noi“, a spus o asistentă medicală.
Nici la postul de poliţie din comună nu s-a lucrat luni. Deşi este punct fix, nici un om al legii nu a fost găsit, iar uşa era încuiată cu lacăt.
Se pare că angajaţii primăriei din comuna Hinova şi-au luat liber pentru că în calendarul administraţiei publice este o nouă sărbătoare, Sfânta Cuvioasă Lene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS