15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPeste 600 de ouă ascuse într-un parc din Slatina pentru a fi găsite de copii în Săptămâna Mare

Peste 600 de ouă ascuse într-un parc din Slatina pentru a fi găsite de copii în Săptămâna Mare

Elevii din clasele primare şi clasa pregătitoare din municipiul Slatina sunt aşteptaţi de reprezentanţii municipalităţii la un concurs care se va desfăşura, joi, în parcul din centrul civic al oraşului, acolo unde vor fi ascunse ouă pentru a fi găsite de copiii înscrişi în competiţie, conform Agerpres.
Potrivit viceprimarului municipiului Slatina, Mihaela Stana, primăria pregăteşte 646 de ouă – vor fi vopsite şi se va imprima pe ele logo-ul Primăriei Slatina – pentru a fi ascunse în ziua concursului în diferite zone ale parcului din centrul oraşului, iar copiii participanţi la evenimentul „Iepuraşul te premiază” vor căuta ouăle şi le vor aduna în coşuleţe. Premiile concursului sunt două biciclete, câte una pentru fiecare categorie de vârstă, respectiv una pentru copiii din clasele pregătitoare, I şi a II-a, şi o altă bicicletă pentru copiii din clasele a III-a şi a IV-a. Bicicletele vor fi câştigate de copiii care vor găsi şi aduna în coşuleţe cele mai multe ouă dintre cele ascunse în parc.
Concursul va începe joi, la ora 11.30, şi copiii vor avea la dispoziţie 20 de minute pentru a găsi şi aduna ouăle din parc. Primăria Slatina aduce în parc şi clovni, o trupă pentru copii ai căror membri costumaţi în iepuraşi şi personaje de basm vor asigura distracţia pentru micuţi. Concursul este primul de acest tip organizat la Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS