17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUPDATE - Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, dus la audieri la DNA

UPDATE – Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, dus la audieri la DNA

UPDATE (18:28) Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, a fost dus în această seară la audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Bucureşti, într-un dosar privind o presupusă luare de mită, în valoare de 20.000 de euro, informează Mediafax.ro. Edilul Vâlcean a fost dus la Bucureşti după ce timp de aproximativ cinci ore a fost interogat de către anchetatori în sediul Primăriei, alături de un angajat al instituţiei şi de directoarea unei televiziuni locale, în al cărei sediu ar fi fost organizat un flagrant. 


(16:38) Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, a fost audiat în această după-amiază de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), într-un dosar privind o presupusă luare de mită, în valoare de 20.000 de euro, informează Agerpres.ro.

Reamintim că procurorii DNA au descins de dimineaţă la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea, la domiciliul lui Emilian Frâncu şi la sediul unui post de televiziune. Descinderea procurilor DNA a avut ca obiect o presupusă luare de mită, surse din cadrul investigatorilor declarând pentru Agerpres că „edilul Frâncu ar fi solicitat 20.000 de euro unei firme de construcţii din Timişoara în scopul facilitării obţinerii unor contracte de lucrări în municipiul Râmnicu Vâlcea”. Aceleaşi surse au mai afirmat că „suma pretinsă ar fi ajuns la un intermediar, directorul televiziunii locale Vâlcea 1, Aura Constantinov, iar ulterior această sumă ar fi urmat să ajungă la primarul Frâncu.”

La sediul DNA Bucureşti ar urma să fie duşi şi Aura Constantinov, precum şi şeful corpului de control din Primăria Râmnicu Vâlcea, Vasile Avram.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS